Over ons

In het kort even iets over ons: meer dan 20 jaar geleden begonnen wij met onze groothandel. Aanvankelijk vanuit een kleine loods en met toen nog een assortiment vooral bedoeld voor bloemisten. Al vlug echter ging onze speciale aandacht uit naar interieurdecoratie in natuurlijke vorm zoals kransen, takken en gedroogde vruchten.

Van 2009 tot 2018 waren we met onze groothandel gevestigd op het Flora Trade Parc Venlo, toonaangevend inkoopcentrum voor bedrijven in de woonbranche. Daar boden we een uitgebreid assortiment natuurlijke artikelen, maar daarnaast ook kunstbloemen & -planten, potten & vazen en woonaccessoires.

Inmiddels zijn we met ons bedrijf verhuisd en bevinden we ons om de hoek van het groothandelscentrum. Onze focus ligt weer op de natuurproducten. De verscheidenheid aan ruwe vormen en structuren blijft ons boeien. In nauwe samenwerking met handwerklieden in verschillende landen, produceren en bewerken we onze artikelen grotendeels zelf. We vinden kwaliteit heel belangrijk en doen ons best om in wederzijds respect een mooi product te maken.