Geschiedenis 

Couronne is in 1999 opgericht door Marc Janssen. Begonnen als leverancier van bloemisterij-benodigdheden, heeft het bedrijf al snel de keuze gemaakt zich te specialiseren in de productgroepen natuurlijke decoratie, zijden bloemen & planten en potten & vazen. Inmiddels is hieraan een diversiteit aan woonaccessoires en brocante en industriƫle meubelen toegevoegd.

 

Onze woondecoratie vertegenwoordigt een tijdloze stijl: puur en naturel, warm en smaakvol.

Als importeur en groothandel richt Couronne zich op professionele wederverkopers. Woonwinkeliers, stylisten, bloemisten en etaleurs vinden bij ons een groot aanbod in stijlvolle interieur accessoires en natuurlijke objecten.

 

Ook voor bedrijven die ten behoeve van eigen presentatie en profilering gebruik maken van grote decoratie-objecten zoals bloemstukken in vazen en potten en decoratieve houten sculpturen en takken, kunnen we veel betekenen. Binnen hotels, conferentie-locaties, restaurants e.d. zorgen de objecten en decoratie-combinaties voor een indrukwekkende aankleding en een nadrukkelijke eigen stijl.

Verkoop vindt plaats middels showroombezoek en de cash & carry.

 

Veel aandacht gaat uit naar sfeer en beleving. Hieraan is gehoor gegeven door middel van een showroom met sfeerkamers. Door producten met elkaar te combineren in verrassende presentaties, wordt voor de inkoper in een oogopslag zichtbaar wat de mogelijkheden zijn. Als klant kunt u hierdoor gemakkelijk en overzichtelijk naar eigen smaak en wensen keuzes maken.

 

In onze online catalogus vindt u een select aantal producten. Voor ons uitgebreide en exclusieve assortiment ontvangen wij u graag in onze showroom of cash & carry in Venlo. We geven u graag alle aandacht en vragen u daarom een afspraak te maken wanneer u onze showroom wilt bezoeken.